Over Co-worx

Co-worx is een jonge betrokken onderneming, die graag dicht bij zijn werknemers en opdrachtgevers wil staan. Op zoek naar een geschikte baan of de juiste kandidaat? Dan moet je bij Co-worx zijn. Wij gaan net dat stapje verder en maken graag de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat. Daarnaast beschikken wij over een divers en uiteenlopend vacatureaanbod. Van logistieke functies tot productiewerk, van administratie functies tot transport. Je vind het allemaal bij Co-worx. 

Onze visie

Het doel wat co-worx voor ogen heeft is het bewerkstelligen van een duurzame samenwerking tussen werknemer en opdrachtgever. Dit leidt namelijk tot positieve resultaten. Ons doel is dan ook altijd: het realiseren van een vaste aanstelling bij onze opdrachtgever. Vanuit deze gedachte is dan ook de naam Co-worx ontstaan, het afgeleide woord van collega. Zo willen wij als bedrijf bekend staan!

Onze collega worden?

Wil je graag onze collega worden maar heb je geen passende vacature gezien? Laat dan hieronder je gegevens en CV achter zodat wij een passende vacature voor jou kunnen vinden!

Geen passende vacature gevonden? Laat dan nu je CV achter.