Uw nieuwe collega

Maak kennis met onze werknemers.

Filter
X
Branches
Opleidingsniveau
Uren beschikbaar
Talen
werknemer profiel coworx
Noord-Brabant, 59 jaar

Marc is een teamplayer welke klaar staat om een organisatie naar hun volgende doelstelling te leiden en zodoende op hoger niveau te laten presteren. Marc is in staat om op het juiste moment binnen een organisatie mee te veren zonder het belang van de firma en de klant uit het oog te verliezen. Verder is Marc een time/people manager pur sang, heeft Marc ruime ervaring met issues die betrekking hebben op het dagelijks besturen van zowel logistieke, productie als projecten binnen een organisatie.

WO, HBO
Engels, Nederlands
Neem contact op
werknemer profiel coworx
Noord-Brabant, 26 jaar

Net afgestudeerd van de Hogeschool Rotterdam in de richting Commerciële economie en op zoek naar een leuke functie als accountmanager, adviseur of intercedent. 

HBO
Nederlands
Neem contact op
werknemer profiel coworx
Steenbergen, 34 jaar

Recentelijk ben ik verhuisd van Geertruidenberg naar Steenbergen. In verband met reistijd ben ik op zoek naar een baan in de buurt. Momenteel ben ik 28 uur werkzaam als logistiek administratief medewerker gericht op de ondersteuning van de inkoop en daarvoor heb ik ruim 10 jaar als allround magazijn medewerker gewerkt bij het zelfde bedrijf. Ook heb ik ruime ervaring met het programma SAP en kan ik aardig met Office uit de voeten. Verder ben ik niet vies van zwaar werk en hier kan ik me dan ook goed in vinden. Ook sta ik open voor eventuele cursussen zoals een heftruck certificaat of wat nog meer aan zou sluiten op deze functie. Gezien mijn ruime werkervaring als magazijnmedewerker meen ik daarom een goede aanvulling te zijn voor uw team. Heeft u een passende baan voor Manon? Neem dan gerust contact op.

MBO
Nederlands
Neem contact op
werknemer profiel coworx
Zeeland, 2 jaar

Ook jezelf profileren voor onze opdrachtgever? Stuur dan een korte promotie van jezelf naar: bart@co-worx.nl

N.v.t.
Nederlands
Neem contact op