Werving en selectie

Bent u op zoek naar een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf met de mogelijkheid van een proeftijd van zes maanden? Maar ontbreekt het u aan tijd om geschikt personeel te vinden? Co-Worx helpt u graag. Wij beschikken over een groot netwerk en expertise van de arbeidsmarkt en daardoor zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw bedrijf/organisatie aan te bieden. Stuk voor stuk professionals die perfect passen bij uw bedrijf/organisatie en de uitdaging. Uw vraag is daarbij altijd ons vertrekpunt. 

Co-Worx kijkt naar uw bedrijf/organisatie, uw markt en de organisatiecultuur. Daarbij maken wij altijd gebruik van de nieuwste sourcingtechnieken en arbeidsmarktexpertise. Door de persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid van onze werving en selectie specialisten, dringen wij snel door tot in de kern. En passend bij deze kern zoeken wij de allerbeste kandidaten voor u. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op via onderstaand formulier of bel ons: 06 407 11 608.

Interesse? Laat hier uw gegevens achter.